aimm

  

ua

2022-04-22

Проєктна компанія АІММ запустила платформу АІММenergy, яка допоможе українцям знайти оптимальні рішення для проєктування і будівництва об’єктів будь-якої складності з застосуванням енергоефективних та інноваційних технологій

image-0: fs aimmenergy
image-1: fs aimmenergy

Проєктна компанія АІММ запустила платформу АІММenergy, яка допоможе українцям знайти оптимальні рішення для проєктування і будівництва об’єктів будь-якої складності з застосуванням енергоефективних та інноваційних технологій.

“Проаналізувавши український і світовий досвід та опираючись на власну експертизу, ми систематизували інформацію щодо усього спектру будівельних та архітектурних рішень, які можна застосовувати від садибної та комерційної забудови і до комплексної реконструкції міст, яка має розпочатися вже зараз”, – розповідає Анна Іскіердо, креативна директорка АІММ.

“Платформа дає незаангажоване порівняння усіх наявних інженерних і будівельних рішень та дозволяє розширити свою обізнаність в напрямках енергозаощадження, сертифікації будівель та екологічного будівництва. Окрім того, на платформі АІММenergy зібрана інформація про програми відбудови, які на сьогодні ініційовані або обговорюються в Україні”, – розповідає Максим Мятко, директор АІММ.

Особливу увагу команда архітекторів та інженерів приділила розробці маніфесту з баченням, як можна підсилити заходи цивільної оборони в існуючих будівлях та спорудах, а також для об'єктів нового будівництва.

“Ми готові до діалогу з громадськістю та детального обговорення з відповідними уповноваженими органами щодо втілення наших напрацювань в життя, адже наша мета – створювати якісно нову архітектуру, яка робитиме наш світ кращим”, – додає Анна Іскіердо.

Команда створила перелік рекомендацій щодо того, як швидко проєктувати недороге житло, що відповідає топ-вимогам. Цей стандарт можна знайти на сайті AIMMenergyhttps://aimmenergy.com.ua.

image-3: aimmenergy
image-3: aimmenergy
image-5: aimmenergy
0%
image /images/preloader/1.jpg
image /images/preloader/2.jpg
image /images/preloader/3.jpg
image /images/preloader/4.jpg
image /images/preloader/5.jpg
image /images/preloader/6.jpg
image /images/preloader/7.jpg
image /images/preloader/8.jpg