aimm

  

ua

2018-01-10

Поміряємося кампусами?

image-0: fs inspiration-pomeryaemsya-kampusami
image-1: fs inspiration-pomeryaemsya-kampusami

Google слідом за Apple презентував свій кампус у Каліфорнії.

IT-гігант оприлюднив плани створення нового кампусу в районі Моффетт-Парку в Саннівейлі, штат Каліфорнія, який буде розташований лише в декількох милях від нової довгоочікуваної штаб-квартири «Googleplex» в Маунтін-В’ю. Так само, як і головний офіс в горах Маунтін-В’ю, будівля була спроєктована Bjarke Ingels Group (BIG).

Комплекс буде складатися з двох будівель з терасами, площею понад 92 тисячі квадратних метрів службових приміщень, які вміщають близько 4500 співробітників.

Як і в багатьох успішних проєктах BIG, концепція дизайну зосереджується на максимізації доступного простору, в тому числі на даху, де працівники Google зможуть ходити пішки, кататися на велосипеді або роликах, переїжджаючи на інші рівні будівлі. Проєкт також спрямований на високі еко-стандарти, зокрема тут інтегровані системи громадського транспорту і власний план щодо маловодного озеленення.

image-3: inspiration-pomeryaemsya-kampusami
image-4: inspiration-pomeryaemsya-kampusami
image-3: inspiration-pomeryaemsya-kampusami
image-4: inspiration-pomeryaemsya-kampusami

«Житло є частиною нашого глобального проєкту в Моффетт-Парку, — розповів виданню Mercury News Марк Голан, головний операційний директор підрозділу глобальних інвестицій і розвитку нерухомості Google. «Ми створюємо новий тип простору — змішаного використання. Житло і транспорт — дві величезні проблеми для долини в цілому, і вони є величезними проблемами для Google. Один з найкращих способів вирішення цієї проблеми — створення просторів змішаного використання, які дозволяють людям жити близько до того місця, де вони працюють».

Спільно з BIG над інтер’єрами працюватимуть Clive Wilkinson Architects, а ландшафтним дизайном займуться в OLIN Studio.

Очікується, що комплекс відкриється не раніше 2021 року.

За матеріалами Daily Telegraph і ArchDaily.

image-5: inspiration-pomeryaemsya-kampusamiimage-5: inspiration-pomeryaemsya-kampusamiimage-5: inspiration-pomeryaemsya-kampusamiimage-5: inspiration-pomeryaemsya-kampusamiimage-5: inspiration-pomeryaemsya-kampusami
0%
image /images/preloader/1.jpg
image /images/preloader/2.jpg
image /images/preloader/3.jpg
image /images/preloader/4.jpg
image /images/preloader/5.jpg
image /images/preloader/6.jpg
image /images/preloader/7.jpg
image /images/preloader/8.jpg