aimm

  

ua

2018-01-29

Рішення одвічної проблеми

image-0: fs inspiration-flowerbed
image-1: fs inspiration-flowerbed

Кожен реалізований архітектурний проєкт вносить незворотні зміни в цілісність міського середовища. Цим правилом формування полісів керувалися ще стародавні греки. З того часу багато води спливло, але принцип формування єдиного образу міста не змінився. Хоча в сучасній Україні і представлені численні державні структури та органи місцевого самоврядування, завдання яких не допускати реалізації недостойних проєктів, практика є досить сумною.

Раз по раз в Києві з’являється черговий «монстр», який викликає обурення городян і представників професійної спільноти. Крім архітектурних новоутворень, відверто слабкі позиції в столиці займає напрямок благоустрою міста. У своєму проєкті, ми спробували вирішити обидва завдання одразу!

Не варто забувати, що благоустрій території навколо об’єкта є невід’ємною складовою всього образу будівлі. Уже на етапі концептуальних рішень щодо IQOS Space від Philip Morris Ukraine ми прийняли низку рішень, які стали по-справжньому новаторськими для Києва.

image-3: inspiration-flowerbed
image-4: inspiration-flowerbed
image-3: inspiration-flowerbed
image-4: inspiration-flowerbed

Насамперед ми вирішили формувати цілісний образ екстер’єру та інтер’єру флагманського шоуруму. Так виникла ідея використання біонічного стилю в оформленні клумб біля IQOS Space.

Новий формат клумби вирішував одну з головних проблем столиці — не дозволяв паркуватися машинами на зелені зони, а також захищав дерева від пошкодження.

Поруч із клумбами було встановлено першу безкоштовну громадську зарядку для електромобілів. Це також добре кореспондувалося з інноваційним пристроєм від Philip Morris.

У підсумку вийшов цілісний концепт ультрасучасного простору, який пропонував рішення для благоустрою в умовах щільної міської забудови.

До слова, клумби незвичайної форми викликали масу дискусій і обговорень у киян і гостей міста. Слід зазначити, що вони стали трендом в російськомовному сегменті мікроблога Twitter. Фото клумби навіть потрапило до групи «Топ Twitter», куди викладають свіжі твіти, що викликали найбільший відгук аудиторії за останні півгодини.

image-5: inspiration-flowerbedimage-5: inspiration-flowerbedimage-5: inspiration-flowerbedimage-5: inspiration-flowerbedimage-5: inspiration-flowerbed
0%
image /images/preloader/1.jpg
image /images/preloader/2.jpg
image /images/preloader/3.jpg
image /images/preloader/4.jpg
image /images/preloader/5.jpg
image /images/preloader/6.jpg
image /images/preloader/7.jpg
image /images/preloader/8.jpg