aimm

  

ru

2018-01-08

Підбиваємо підсумки 2017-го

image-0: fs nashi-novosti-2017
image-1: fs nashi-novosti-2017

У 2016-му наша молода компанія змусила потіснитися на українському ринку імениті архітектурні бюро. Не багато наших конкурентів можуть запропонувати настільки широкий спектр послуг. Це стало одною із головних переваг. За рік, що минув у нашому портфоліо з'явилася найбільша школа в Україні, а також низка інноваційних навчальних закладів в системі #НОП, житлові комплекси по всій Україні, а також кілька соціальних проєктів, серед яких важливо відзначити реконструкцію першого поверху Київської мерії, а також проєкт «Дача» для благодійного фонду «Запорука».

Команда

У 2017-му ми перейшли психологічну межу - 50 співробітників в компанії! Розвиток був настільки стрімким, що вже на початку року нам довелося шукати новий просторий офіс. І судячи з темпів розвитку компанії, в 2018-му ми візьмемо нову планку!

За нами стежать ...

Більш 10 000 людей ... Але, нам зовсім не страшно!) Ми дякуємо нашим фоловерам у Facebook, YouTube і Pinterest за активне обговорення наших нових робіт, за лайки і перепости. Звичайно, нам важливо знати думку професійного співтовариства, журналістів, урбаністів, наших конкурентів і просто небайдужих українців. Адже, в кінцевому рахунку, ми проєктуємо для всіх вас!

image-3: nashi-novosti-2017
image-4: nashi-novosti-2017
image-3: nashi-novosti-2017
image-4: nashi-novosti-2017

Визнання

За підсумками року, на Всеукраїнській будівельної премії Ibuild, яка проводитися найбільшим профільним об'єднанням галузі - Конфедерацією будівельників України наш директор Анна Іскіердо здобула перемогу в номінації Архітектор року. Безумовно, це нагорода свідчить про те, як злагоджено працює весь колектив!

Наші плани

Ми - команда мрійників, для яких не існує поняття «неможливо». На наступний рік ми поставили для себе вельми амбітну мету - розширити географію своїх робіт. Ми гідно представлені у низці країн на пострадянському просторі. Прийшов час підкорювати європейський ринок! #АрхітектурнийБезвіз у дії!

image-5: nashi-novosti-2017image-5: nashi-novosti-2017image-5: nashi-novosti-2017image-5: nashi-novosti-2017image-5: nashi-novosti-2017